![]() |
|
Луцидни соништа |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 09.Август.2008 во 22:57 |
onie vo zivo....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мене ова повеке на астрално патување ме потсеќа... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja pa sve sanjan kako sum crnec i kju kluks klan me brkaat so fakeli
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
hmmmmmmmmmm....mene na son sekogas mi idat Monika Belucci,Scarlet Johanson i Andzelina Dzoli ...... sakaat da me "onadat" ama sekogas im begam......i za to sum si mnogu besen sam na sebe
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
koga go gledav WAR OF THE WORLDS posle sonuvav deka istoto mi se sluchuva i mene, me napadnaa vonzemjanite i da vi kazam mnogu strashno beshe
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
da, se slucuva i toa ........
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
mi se slucilo da sonuvam so godini ist son....a zosto? bas taka kako na grb da nosam isti sonovi
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
jas sonuvam lucidni sonista sekoja vecer...........
sekoj od niv e prikazna za sebe,ne gi zaboravam i dolgo vreme se sekavam na niv.cesto mi se slucuva i ona sto o spomna Goddes of Chaos kako sum budna i sakam da se pomrdanam a ne mozam, ili slusam deka nekoj stoi pozadi mene i mi zboruva a jas ne mozam da se dvizam,da go poglednam...........ponekogas traat dolgo i koga ke se razbudam sakam na nekoj da gi raskazam zosto sum gi doziveala kako realnost i sum polna so cuvstva ali koga i da gi raskazam nikoj ne mi veruva site mislat deka ne moze nekoj tolku mnogu dolgo da sonuva i takvi raboti,a jas sonuvam sekoj den................ kolku e samo cudno kako gi dozivuvas site tie raboti vo sonot ,svesen si deka sonuvas i sekoj moment vikam aj jas uste malku i se vrakam nazad, t.e svesna sum deka ke treba da se razbudam..................... ponekogas toa se nenormalni kosmari i slucki koi i samata ne mozam da si gi objasnam,kako mojot mozok voopsto gi smislil,raboti dosega ne videni i totalno cudni.......... no,ponekogas i sum blagodarna sto sonuvam lucidni sonista ,taka doziveav slucuvanja koi sigurno nikogas nema da gi doziveev vo realnosta ................ |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Каков и да е кловн е... и плус несреќата може да го однесе до мизерија, мизеријата до лудило и ете го Арелкин трча по Монушка со нож или цветче што прска, како сакаш... |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ЧУМУ ЗАШТИТА...АРЛЕКИН Е НЕСРЕЌЕН, НЕ Е ОПАСЕН...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Имам кој да ме заштити ![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Во вакви соништа спаѓаат и оние кога сонуваш дека те боли нешто, и навистина се будиш со болка? Зошто ми се случи нешто вакво пред некое време, беше ужасно
![]() |
|
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
АКО ТИ ГО ПУШТАМ АРЛЕКИН, ТОГАШ ЌЕ ВИДИШ...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
за среќа кловнови не ме бркаат... а и да ме бркаат не помнам, ретко кога помнам сонови, порано повеќа ама во последно време воопшто
Изменето од Monuska - 05.Март.2008 во 23:47 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |