![]() |
|
Со кој актер би снимиле љубовна сцена |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Автор | |
ange ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 21.Февруари.2008 во 14:43 |
nabrojte gi vasite top 5 glumci ili glumici jas ne sakam da pocnam prva npa ke ve ostavam vas kisssssss
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
само со една... Џоли, а од машките... па тие ми се само за гледање некако... а и знам дека нема да си имам проблеми, вака со женско...
Изменето од Monuska - 21.Февруари.2008 во 22:45 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
SO KIANO RIVS.....MMM....
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mislish na Kianu????
Ah,i jas sakav ama ovaa Carrie me pretrka ![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
еј ме ставивте во искушение... добро, добро... признавам... и со него
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
So filmadzika
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
sose maska ili bez? ![]() Изменето од filmadzijka - 24.Февруари.2008 во 00:27 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
со Џони
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Ја би со актерка, не со актер. Со Shannon Tweed ! |
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Џони Деп |
|
![]() |
|
ange ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
finoooo samo me razocara malku ednolicniot izbor
mislam vo sekoj slucaj i jas bi sakala da snimam ljubovna scena so jonny depp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama ima i nekoi drugi glumci na primerrrr...josh hartnett ili chaning tatum ne znam sega zasega mi teknuvaat ovie za ponatamu ke ve izvestam dopolnitelno hehehehe I-zaboraviv da napomenam-Angelina Jolie ja sakam bidejki e humana i darezliva i grizliva i posvetena na site drugi namesto na sebesi no nikako ne ja sakam kako sex simbol ednostavno taa gledna tocka me nervira ajde kissi4 |
|
![]() |
|
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
![]() Го обожавам ![]() |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Пишете ме и мене во редот за со Киану Ривс.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |