![]() |
|
Кога изгледот е пренападен? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Автор | ||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 06.Февруари.2008 во 19:37 |
|
Кога се поминува границата од убаво искомбинирана облека, значи пренападно , лошо , грозно , до некаде и смешно....
Мене ми сметаат девојкиве што носат шорц и хулахопки со штикли и одозгора некое си јакниче.. Нензнам дали шорц ми е за на плажа или искључиво за на лето... но страшно ме нервираат ![]() Баби во црвено и пренападна шминка, црно, црно, пурпурно ... некои фризури во локни и црвени кармини па сатенски сукњи и чизми лаковани, нормално во некои пренападни бои, еве не ми се допаѓаат ни оние јакни у џиш боја онака низ цел мамурлак на зимава ти си избацен ![]() ![]() ![]() Значи што вас ви смета од стилов што се тера кај нас??? Изменето од Tattoo Beauty - 07.Февруари.2008 во 16:07 |
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() А сопствен стил и кога човек навистина се облекува онака како што се чувствува свој и удобно-поштувам |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
Da i odgovara na lichnosta shto go nosi i spored godinite i spored stasot ne mora da e bash po najnova moda, da si ima izgradeno sopstven stil, mozhe i posmeli kombinacii, ama se razbira seto toa da e so vkus!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
ako toa sto go nosis ti odgovara tebe,sto ti e gajle za drugite?
da,jas cesto dobivam komentari deka mi e izgledot prenapaden spored mene bez pricina-poradi toa sto sekogas nosam dekolte ili nesto kratko-takov mi e stilot i mene toa mi odgovara....
potoa isto taka na fax-poradi visokite potpetici i pretesnite farmerki-mislam toa se gluposti.....
napaden stil e samo ako nekoj e oblecen nevkusno i mesa boi,a se dr.....
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
koga ne e soodveten za prilikata!!!
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
Кога дојде време да се прашуваме што воопшто значи нападно, значи веќе не постои таков поим - нападен изглед.
И чачкалица во гс проаѓа,... само да е боја што одговара на очите и приликата ![]() |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
KOGA DOTICNATA OSOBA NA -20 STEPENI IZGLEDA KAKO DA SE SIMNALA OD PINK
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
кога не е соодветен за приликата,.... не можам јас на школо да одам на минич,... а сигурно не можам да отидам но во трењерки .... или кога изгледот не е соодветен на возраста,... не знам како на некои мои врснички,... им се носат уште од сега бунди,... штикли од 10цм,... не им личи едноставно,....
а за мејкапот,.... па кој има што не се шминка.... барем малце.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
мене ме нервираат мажи во панталони и бели чорапи
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
кога ќе проба да те нападне и да ти извади очи
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
nejkum mazhi so zlato ( osven venchalen prsten, ako sakaat da nosat)
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
А со златни заби? |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
haha NE |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Прекратка сукња во комбинација со некое таканаречено блузе кое има
преголемо деколте и кратко е, а на сето тоа шминка еден тон и тоа во
некој нападен стил .. црна сенка со еден тон туш и креон и римел .. со
два тона пудра и еден тон руж .. и на сето тоа црвен сјај за усни ...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |