![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 99799899910001001 1093> |
Автор | |
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jas celo vreme mislam, mislam, mislam veke se puknav od mislenje. neznam veke so da pram. mozokov od niz usi ke mi istecit od tolku mislenje ne mozam poke da mislam.... a sea zaborajv so mislev. |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
да не ми се наљути????...аман па...нишо страшно не реков...сеа зависит...ако ценит дека само заради нив излегов не би требало...ако е садиста...друга приказна...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Мече ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Топло чајче може...од нане и тоа
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
MI STUDI NESTO...... |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Ajde, koga ke dojdat da odime...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
zsssssss i zssssssss
![]() |
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
ziv coek nema na rabota |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
AJ DA SE ,, ODLEPAM,, OD OVDE KE MI POCNE MILIONER NA HTV |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
зарем не доволно???...доста е...со ваков...живот...поубо без ништо...отколку вака...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
[QUOTE=beleg]
sekoj sam si se laze...... pak si go mislam ova..... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
e zakon e tipkata zimi se... cera ja zapoznaf alekta,i u zivo ja vidof za prv pat...sea moze ripa nekade po masite na svadba |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
sekoj sam si se laze...... |
|
|
|
![]() |
|
mishel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
DOSADNO LI KE BIDE ZA 1vi MAJ?
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
koga ke zavrsi rabotnoto vreme
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 99799899910001001 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |