![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 989990991992993 2229> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
se brojat vall:)
uf, uste mesec i pol:) |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Ke pomine devojce...barem za NOVA GODINA KE SI BIDETE ZAEDNO
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ne Val... vo sabotata prv pat uspeav da se konektiram... sega denes treba da mi ja zgolemat brzinata...
trucker... ke napravime atmosfera... ima da lebdat koga ke se vozat kon nasata firma... inace moze zabavata da trae dolgo ... kako na primer sto sum go pravel toa... od Budimpesta do Bitola... vicevi... peenje ... pulenje oci-oci... i se za nasata klientela... prvo ke pocneme so eden avtobus.... pa so 1+1 = 2 2+2 = 4 4+4 = 8 rabota... ne mozeme da ja dorabotime... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Da,trucker, ke i se vrakja ljubovta |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
SE VRAKA TRUCKER:)
|
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
MARCO....ako imame zgolemena pobaruvacka?
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
DOKTOROT KE NE DRUZI I NATAMU..??
|
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
tolku mnogu mi e slatka la_fille...
blazesimu na onoj koj sto ke ja grabne... ako licno ne sme zapoznati... ama ima meka dusha... soft_soul... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Marko..a Dime..kaj e??
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Val... Dime ima malku rabota...
Trucker... ako ima zgolemena pobaruvacka ke odime so 6 i 7-ma brzina... more i avioni ke pustime... se za nasata klientela... Trucker ima samo 3.300.000.000 zeni sto treba da gi opsluzime... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SLABA DRUZBA...PONEDELNICKI...EDVAJ KOMENTIRAME
![]() |
|
|
|
![]() |
|
trucker, moze se da zaboravi ama vino ne zaborava koga doaga na vecera:)
a mu spremam specijalna vecera po povod negovoto vrakjanje:) Marko, fala za komplimentite:) se nadevam deka eden den ke se zapoznaeme |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 989990991992993 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |