![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 987988989990991 1402> |
Автор | |
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakam da kazam se priblizuva vikend
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
da be da, posle e**nje nema kaenje
samo odmaranje i peenje ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Лута сум ти! Ам овој пат стварно!
Веќе не е како првите денови...Не знам зашто мислам дека е готово! Само она што ме нервира е тоа што не признаваш.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Се е магла... и всуштност ништо не сакам да кажам.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
sdk...ova kako sama da si zboruvam...kako maglata na pagane...
![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sdk...bidi jaka i izdrzi...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
SDK...ne se somnevam vo sebe...jaka sum..i ova ke go izdrzam
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
sdk...deneska ama ne mi bese denot
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...sdk...Среќен празник Македонијо!...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк....нешто носов почнува да ми тече
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
sdk...da ne pravime kako politicarite...se sekade da meshame...
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
SDK nit je ljubim, nit je drugom dajem...
ustvari... ниту ја сакам, ниту ја на друг давам.. ![]() Изменето од којсумјас - 23.Октомври.2008 во 09:11 |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Сакам да кажам... ич не ми се спие...
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kako doslo do izrazot menopauza ?
Pa...porano koga nemalo brak za da odmorat zenite vikale - Men ! O ' Pauza ! Znaci brakot e stvoren za da odmorat ? ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 987988989990991 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |