IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 982983984985986 2229>
Автор
Порака
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 15:13
fala.....i vie bidete pozdraveni
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 15:30
Fala Kalince,za pozdravcinjata..
Ke se citkame povekje koga ke se vratis od BG
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 15:38

Marko..ama samo pozdrav i vednas te snema...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 15:44
pa ne,sega sum slobodna i imam vreme za pisuvanje i citkanje....sami sme nie 2 na temava?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 15:49
Ocigledno sme samo Kalince,drugite odmaraat od syber svetot,..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 15:51
od koga si ti na forumov? si bila i prethodno,neli?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 15:52
Na Forumov,sum Kalince edna od osnivacite,od sam pocetok...izvesen period ne komentirav,zaradi tehnicka nemoznost...ama sega pak sum tuka
Ti?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 15:53
Zaraza e Forumot...narkotik...eden period se "izlekuvav od zavisnosta"i rekov NIKOGAS POVEKJE,AMA SEGA pak "se zaraziv"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 15:54
jas od letovo....ama sega sum prav manijak....a zasto ne si moderator? gi ispolnuvas site uslovi jas kolku sto sum upatena....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 15:55
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Zaraza e Forumot...narkotik...eden period se "izlekuvav od zavisnosta"i rekov NIKOGAS POVEKJE,AMA SEGA pak "se zaraziv"
svesna sum.....LOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 15:57

Moderator??

Ne bi sakala..niti pa bi  mi mozela...sepak treba da si "poodgovoren i da sledis pocesto...ajas ne veruvam deka ke mozam

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 16:01

ok....lele zdrvena sum cela i slaba e posetenosta momentalno,a jas pak sum tuka....ne mozam da se nateram da stanam i da si legnam ili da pravam nesto drugo....

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 16:24
Zaraza,Kalince..te sfakjam..jas pravam malku time out ...i pak nazad....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 16:30
time out da pivnam nesto...ili cigara da zapalam...i pak tuka...ko da ke mi kidne forumov ili forumdziite..Smile
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 982983984985986 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.