![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 982983984985986 1093> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da spremam rucekov,malku porano,
umrev za jadenje
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Да поседам или да си одам
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
![]() ![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
go mrazam onoj vo koj se vrtat site
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
cudno e kafevo bez maliot
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
oti muceto ne mi se ima javeno????
![]() |
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Семинарот завршен,чистењето завршено,сметките платени,шопингот направен...што ми останува за идната недела?!
Изменето од sunshine_baby - 12.Април.2009 во 22:17 |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
април дојде..... и пола помина... зарем толку брзо лета времето ??
![]() ![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Колку е убаво кога знаеш дека си раат од учење......макар привремено.....
|
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
kako ke ja naucam ovaa histologija:(
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ke dode li vale
|
|
|
|
![]() |
|
ostanav ne do is ka za na izbega,,..................
|
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ај пола помина,уште толку има
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Уште 3 дена и ќе го исклучат парното, ќе те видам тогаш што ќе правиш насабајле???
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 982983984985986 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |