![]() |
|
NINA 1 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 96979899100 107> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oooo dobar den so se slu4uva ovde?
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Razbrav deka spiela so dedo i koj i prdnal i na nina i padnale zabite i sea e strbava i zatoa razgovara preku internet
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
malo sutra so vikat braca srbista seljacista
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
So ogled na toa kakvi temi otvara po forumov nisto cudno da ti ja pise Kama Sutra
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
За што дискутирате на темава?
![]() Nina1, ајде претстави се без заоибиколување, која си што си колку години имаш, каде живееш и како си го помина летово (која лектира ја прочита)?
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
pa od tebe i zbunet ne mozeme da dojdeme do zbor...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Ajde zbunet!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
aj da vidam so pisuva
|
|
![]() |
|
ne sum i ne odam na chat, nikogas !
|
|
![]() |
|
Zbunet more ne bidi manijak sea ja spasiv gotovo nema nisho i znam deka si na chatot idividi ima zbunet tamu da.da.daa
|
|
![]() |
|
i piknav luta piperka u gakiteee ! sea ke preta i ke ti padnee !
|
|
![]() |
|
Nema,nema ja spasiv gotovoo
|
|
![]() |
|
ke i crtam brkovi so flomaster ! hahahayha !
|
|
![]() |
|
Plsss nemoj eve se odale4ii i sea so khe prajme 2 matri od tebe oddale4ena!!!!!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 96979899100 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |