![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9596979899 113> |
Автор | |
bei4ka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdr. Mi treba itno sostav za tema ,, kako go pominav letniot raspust'' Inace bev vo grcka na odmor :)
Falaa odnapred <3 Изменето од bei4ka - 04.Септември.2011 во 17:25 |
|
![]() |
|
99Gatusso ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Хитно ми треба есеј за "Чичко Горио" и за "Злосторство и казна"... ако има некој нека пише... фала однапред :)
|
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Со оглед на тоа дека школската година завршува за 2 дена, претпоставувам дека овој мој пост ќе биде прочитан дури по едно 3-4 месеци!
![]() Деца, довидување до Септември ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
Jovana89 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Pozdrav svima iz Srbije [;)]
Potrebna mi je vasa mala pomoc, da li neko moze da mi pomogne oko drame Venka Andonovskog SLOVENSKI KOVCEG, bilo sta o analizi likova i i samoj drami. Bicu vam beskrajno zahvalna!!! [y] |
|
![]() |
|
acko6665 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Луѓе дај помогнете треба да напраам проект.. за "Све за Антиката" фала.
Изменето од acko6665 - 03.Јуни.2011 во 22:52 |
|
![]() |
|
duhce ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Здрво може ли да ми напишете нешто за сценографија или пак нешто за детето и куклата ми треба за семинарска .... ви благодарам однапред...
|
|
![]() |
|
pero95 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Aj ako moze nekoj da mi napise pismena ili da mi dade matrijal za pisuvanje na tema Tristan i Izolda :D fala odnapred :)
|
|
![]() |
|
Sweety96 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Може ли помош на тема „ Словенската писменост - светлина на Словенскиот народ“ ... Ви благодарам однапред
|
|
![]() |
|
bakky ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Ve molam ako mozi nekoj da mi pomogne da napisam esej na tema Facebook precka vo razvojot na socijalniot zivot. Odnapred vi blagodaram.
|
|
![]() |
|
bakky ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Zdravo mi treba pomos za esej na tema: Facebook precka vo razvojot na socijalniot zivot. i Ubaviot zbor zelezni porti otvora. Vi blagodaram odnapred.
|
|
![]() |
|
inss3.macki ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Ako moze kratka sodrzina za tristan i izolda blagodaram odnapred :)
|
|
![]() |
|
inss3.macki ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 7 |
ako moze ke ve molam kratka sodrzina za tristan i izolda blagodaram odnapred :)))
|
|
![]() |
|
Chak95 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
"Христијанскиот хуманизам во делата на македонските просветители" и "Народниот јазик-жлезен клуч кој го отвара срцето на секој човек", некој ако може да ми помогне со овие 2 теми, многу ми е итно. Благдаам однапред
![]() |
|
![]() |
|
sukio ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
mi treba pismena rabota za oa kade ke se zapiseme vo sredno uciliste... nema vrska koe uciliste ... sto znaci vo pismenata da se pise za toa koi moznosti mi ginudi toa uciliste i slicno... HELLPP MEE !!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9596979899 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |