![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 954955956957958 1402> |
Автор | ||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moze i od mene
![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
сакам да кажам и јас тебе
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
![]() баш затоа те сакам бе блу ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
сакам да кажам ми ту...добра багра бевме еееј а ја место ко најстара да речам немојте бе деца ја бетер од вас бев
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
сакам да кажам...ај мисс доус тајмс...стара банда & све остало...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
сакам да кажам таа вечер ме болеа стомачните од смеење еј
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
сакам да кажам Изи раста мен..ти текнува шо праевме еднаш ја ти бисерна и агапи овде
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() сакам да кажам ептен раста ![]() ама и викерите се ѕверски (језда не се гледаат баш на сликава,малецка е) Изменето од Izzie - 22.Април.2008 во 17:54 |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
сакам да кажам дека Изи и со ваква перика дури е убав....
||
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
...................sakam da kazam.................deka najdobro e cel zivot da si go pomines vo zfrkancija....................
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
сакам да кажам Изи? ја не те сконтав нишо
![]() |
||
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
..НЕКОЈ СЕ ЗЕЗА...
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Sakam da kazam izvini! Mi pomina! Nekoj ednostavno umee! Znae kako! I koga! Sega sakam da kazam deka ex is the best! ![]() XYZ ![]() Изменето од Irenica - 22.Април.2008 во 15:44 |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
......НЕМОЈ ТИ ТАКА...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 954955956957958 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |