![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9394959697 591> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() |
кој тоа ?
![]() која смена си утре на работа ? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() |
prva, ama ne na rabota
![]() pastrmajlija ili pizza ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() |
pizza
![]() profesor ili profesorka ![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
![]() |
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 17:44 |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() |
средно....сум...
Сакаш сладолед? |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
![]() |
sakam
![]() sakas ovoshen sladoled ili cokoladen? |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() |
moze ovosen
![]() a nes kafe ? |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
![]() |
sakam nes kafe
sakas tursko kafe ili nes kafe? |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
Само турско
![]() Пача или чварки? ![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
![]() |
![]() mleko od koza ili od krava? ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
od niso.
ke stois na strana od omar ili sakas ja da te trgnam? |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
![]() |
niti sum do nego niti moras da me trgas
![]() omar ti e decko ili samo imas simpatii kon nego? ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
omar mi e bratuced
ke se otkazes ili ne? |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
![]() |
od sto da se otkazam
![]() ako mislis od omar nikogas nesum ni go sakala...pred nekolku meseci onaka forumski poise prijatelski ![]() ![]() prv,vtor ili tret bratuced? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9394959697 591> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |