![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 941942943944945 1364> |
Автор | ||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Биба Г.... на сликата сум јас, лично и персонално....не сум убав.....ама имам карактер......и како да се сменам.....тој сум.....што е, тоа е. |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...не барам помош...барам адвокат...
![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
ух,бре...од што ми се приблу заборавив фала да им кажам на Алан и на моирица за пијачката....Палестинче...ај бе плизззз...смени тоа сликата
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Никој нема да ти помогне...... |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
[:-&] ...палестинче...мењај слика... цигариве ми се гадат од сликава...кај ли ја најде,кај ли ја стави...
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...последен пат те прашувам...или да барам друг адвокат... ![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
![]() наздравје мила ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
|
...биба имаш пијачка на шанк...стави си само мраз...
![]() |
||
![]() |
||
|
Абе што ќе те брани....знае дека си....поштен си е човекот. Изменето од Палестинец - 09.Октомври.2008 во 01:37 |
||
![]() |
||
|
aха...видов кај ги скри цигарите...нанана...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...ти ќе ме застапуваш на темана шмизли или ќе ме игнорираш...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...и нормално дека не оди да паѓаш на зборови од недостојни и недоквакани индивидуи...идемо даљр...ете ти го зборот за скопските фраери...го прочита...?
![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од alan ford - 09.Октомври.2008 во 01:20 |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
|
...само еднаш...хм, заборави...
![]() ...тогаш кога се молевме и убедувавме...аха...пред твојот роденден...моира се памти...ти мене... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 941942943944945 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |