![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 928929930931932 1093> |
Автор | |
petko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fala za iskrenosta...eve i jas iskreno...se bi storil samo da ne si razocarana...iskreno...
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
искрено и ке бидам разочарана....ама пак потајно се надевам иако гласно кажувам дека не ми е гајле..
п.с. Уште 16 саати ![]() |
|
![]() |
|
petko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
dovolno e malce, treba da e premnogu interesno...a i da e premnogu...togas mora da postojat povece raboti premnogu interesni...
jas imam nekolku takvi...premnogu interesni...nemise bas za davanje, ama nesakam da se razocaras ako ne ti dadat... |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
е ова што го сакам е доволно интересно...
|
|
![]() |
|
moze da mozam nesto pointeresno...
![]() |
|
![]() |
|
тешко дека можеш тоа да ми го дадеш....
|
|
![]() |
|
jas ce ti dadam...
|
|
![]() |
|
А што ако утре не ми дадат.....а толку се радувам.....
|
|
![]() |
|
aj podeli edna so nas
|
|
![]() |
|
Леле милон мисли ми се вртат моментално низ глава
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
nevestata begalka li ke ja praime?
![]() |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
da ne ni ja grabne nekoj setkajci....
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Beleg uste setka.....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 928929930931932 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |