![]() |
|
Подарок |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 152> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
auuuuuu mamma grabam i begam, ke se vratam za 3-4 meseca
![]() nemalo da mi se dopadne ![]() ![]() ![]() extra podarok, blagodaram ![]() ![]() ![]() ![]() a tebe eve ti go ovoj, dodeka da se vratam ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Aj ...pak,...za IQ....mozebi ne i se dopadna tamu
![]() ama stvarno ke se otkazam od nego poradi IQ ![]() ![]() Изменето од mamma - 07.Септември.2008 во 01:58 |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
MOIRA...podarokot zemi go ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
за Грени
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
za Moira...eden skotlangjanin u kilt
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Za IQ....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ti samo idi ja ke te opravdam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
кој е блесав бе
![]() ![]() фала, баш такво нешто ми требаше... ама на подолго време ако може ![]() ![]() п.с а исто добро би ми дошло и едно оправдање за на школо додека сум на островов ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() za tebe biserno eden pust ostrov, za nekolku dena da go iskoristish, da se odmorish od se i site ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
за ајкју едно вакво чудо...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() na mrzla i podaruvam zamok ![]() i eden princ, da si ziveat zaedno do krajot na zivotot...ili dodeka ne gi potroshat site pari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
и јас имам ако никој не ми го поклонил..........го чекам да извади цвет(по прв пат)
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....fala Blue!...imam vakov,ama i poklon ne se odbiva..! ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |