![]() |
|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 97> |
Автор | |
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EDNOSTAVNO KOLKU GLUPAVI LUGJE I TEZAT NA ZEMJAVA
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ja so edna takva rabotam mila
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....edna "guska"......kolku e çoveçkata glupost i neodgovornost golema
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... kolku za nekoi lugje sum imala pogreshno mislenje...mislev se volci... a toa krotki jagninja
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......edno neodgovorno stvorenje....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Moite malecki ucenicinja... kako mozea takvi pametni deca da "mi se padnat"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() милег............во една работа до сега бевме истомисленици неможам да си се изначудам ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Абе на шо личи ова??????? |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
kako i obicno onoj sto se pronaoga vo mojte tekstovi ,onoj koj ne e dosleden da pogledna kon mojot dom a e postojano prisuten onoj......
DA da bas toj |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Zalno samo tolku mozam da kazam
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Кај хрватите ја најдов.....највероватно тие ![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Професорката по хирургија
![]() |
|
![]() |
|
pa morale takva razglednica da napravat....moralo iskrseniot djip da go stavat
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |