![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 1093> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... ми заличува на средсело
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Требаше да тргнам до сега
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Уште 2-3
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
до кога ќе потрае тој егоизам...
![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
што и да се случи,....јас сум родена под среќна ѕвезда!
![]() ![]() Изменето од Командантица - 17.Мај.2009 во 21:22 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...nikoj ne umeeeee da me zezne tolku jako kako sto mozam samata jas!
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
saaaaaaaaaaaaaaaakkkkaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm da go viddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
zosto gi pustiv sami...sega kojznae koga ke si dojdat
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...ako go napravam toa ke donese kraen zaklucok deka sum "mrdnata" ...a pa od druga strana sekogas pravam gluposti,znaci go ocekuva toa od mene...nema da se iznenadi...znaci mozam sto mi klikne na pamet da pravam,me znae kako blesava...a koga ke mi dojde pamet...
![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
kako da pocnam da vezbam
![]() |
|
......
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Оти толку многу јадев??
![]() ![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
trebase da ja sredam sobata
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Kako li kje stanam utre tolku rano
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |