![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 907908909910911 1364> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ваков тежок ден, бреее ме умреа. Уште една ќе палам
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
се гледа дека оваа одамна нема запалено
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Има има ама последна цигара и е
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ova se vika so uvlekuvanje |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Бибуш уште си на витамини
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
more...
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
кажи си алане ,овде сме си сите наши
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Кој што има за кажување???
Цела се претворив во уво ( морам да се напрегнам, затнати ми се ушиве) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Лане моје ових дана...кој смее покрај нас двете со метлите да те кара тебе??? ![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Si pusam cigara sam,sosema sam....
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ајде бе кафеџии...сама ќе пијам кафе???
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
uf,uf,....zakasnav...jas sega eve pijam
![]() ![]() (milo ne me karaj)
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Јас само со кафе ќе ве дружам
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 907908909910911 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |