![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 217> |
Автор | |||||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 17:08 |
|||||
![]() |
|||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||
go imashe,...na kratko,...
|
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||
![]() |
|||||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||||
А бе фраеров го спомнавте ли? ![]() ![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 17:08 |
|||||
![]() |
|||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||
sega se custvuvam ko VIKTOR FRANKENSTAIN , stvoriv monstrum ![]() Изменето од anakin - 26.Февруари.2008 во 21:14 |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
![]() |
|||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||||
..................ЛЕЕЛЕЕЕЕЕЕ....ТЕШКО МЕНЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!..ОТИДОВ к*рБАН....
![]() ![]() ![]() |
|||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||||
![]() |
|||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||||
MOZE, MOZE, UF KAKO MENE UBAVO MI STOI VLAST
![]() AJ SEGA DA SE ORGANIZIRAME:
MI TREBA PRSTEN
NA PRSTENOT PECAT
NA PECATOT ROGCINJA
I TREBA SITE DA MI GO BAKNUVATE PRSTENOT
NE ZIRKAJ POD OKO!!!
NE NAMIGNUVAJ!
ZABRANETO E ZAVEDUVANJE NA KUMATA
![]() I MI TREBA DVOREC
VO DVORECOT SALA
GOLEMA
I VO SALATA PRESTOL
KE PRAVIME GOZBA
POD MASKI
KE SE GOSTIME SO OTKINATI SRCA
I SO PRODADENI DUSI
I KE IMAME ARMIJA
KOJA KE NE' BRANI
OD PRIMERNITE
I OD OBICNITE
OD DOSADNITE
BRZA, BIDI MIREN! ZA NEPOSLUSNOST I NELOJALNOST KAZNITE SE SUROVI
![]() |
|||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||||
![]() |
|||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||||
МАКЕДОНСКАТА................ CAPА DI TUTI CAPI.............КАНДИДАТ ИНДИВИДУА ЗА ОВОЈ МИЛЕНИУМ..МОЖЕ?
![]() ![]() Изменето од zagor - 26.Февруари.2008 во 14:48 |
|||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
teshko na nas,...od zenska ,...capa!
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||||
KEJT-CAPA DI TUTI CAPI
![]() ![]() |
|||||
kuliraj
|
|||||
![]() |
|||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||
|
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
citajki eden od pretthodnite diskutanti
se soglasuvam i vo ime na milionite individui i pravo dadeno od samiot Lucifer ja proglasuvam KEJT za CAPA di tuti CAPI ja zamoluvam mojata najsakana moderatorka da i go dopise pod avatarot |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||||
joooooj pa jas ne mislev na tebe prijatele.....sorry ![]() mozebi trebashe da naglasam za kogo se odnesuvashe ova ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Никогаш на форумов не сум направил copy-paste (освен ова copy-paste сега од тебе Mamma. ![]() Се шегувам! ![]() Се сложувам: copy-paste FORBIDDEN Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 17:08 |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |