![]() |
|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 30> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ФАЛА СРЦЕ СИ
![]() |
|
![]() |
|
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
e toa e nesto drugo aj ke probam da najdam nekoj pa4 za nod 32 ako uspeam bidejki ne go koristam nod 32 tesko ke mi odi da ti najdam aj ke vidam ako ima nekoj od clenovive so poveketo koritat nod 32 moze ke ti dadat imase edna strana so useri za nod... aj ke vidam pa ke ti kazam
|
|
![]() |
|
Version 3.0.642.0
|
|
![]() |
|
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
ajde vaka ke probame da napravime otvori go nod 32 i stisni na kopceto print screen i odi vo paint i izvadi ja slikata i zakacija na forumot ili pak vaka otvori go nod i gore kaj linijata imas help stiskas tamu i imas about i tamu ja pusva verzijata na nod nesto vaka treba da dojde 3.0.0.500 taka nesto bi trebalo da bide
|
|
![]() |
|
Ако си расположен Помагај, како да направам, како да ти кажама која верзија е и останатото што ќе треба.....
![]() |
|
![]() |
|
ne e samo nod 32 mora da ja znaes verzijata na nod
|
|
![]() |
|
ПА НАПИШАВ "ESET NOD32 Antivirus" АКО Е ТОА СЕ.....
![]() |
|
![]() |
|
serafimov ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
koja verzija na nod ja koristes
|
|
![]() |
|
serafimov ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
a koj vika deka za nod32 treba samo crack
Изменето од serafimov - 19.Октомври.2008 во 10:25 |
|
![]() |
|
Baraj crack ne baraj resenie osven crack za nod drugo resenie nema
Изменето од Dark HaCkeR - 19.Октомври.2008 во 01:31 |
|
![]() |
|
ПОМОШ!!!!!
КОРИСТАМ "ESET NOD32 Antivirus" кој до вцера редовно си правеше update, ама почна да ми излегува invalid us.n., . т.е. failed и не сака да прави update. Сега прозорчето кое се појавуваше кога правеше update наместо во сина боја се појавува во црвена боја....... Барам решение!!!! |
|
![]() |
|
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Во моментов Bit defender. Инаку имам користено Kaspersky, Norton, Avast, Nod 32..
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
![]() |
|
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
bitdefender
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
![]() |
|
aj kazi mi koja verzija ja imas na kaspersky internet securiti 2009 ili samo antivirus
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |