IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Драгољуб Михајловиќ,Четници
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драгољуб Михајловиќ,Четници

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
Автор
Порака
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 18:00
Четнички начин на борба

http://www.bosnjaci.net/foto/cetnicki_koljaci_1_big.jpg
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
aladin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2043
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 18:01
Originally posted by fiks fiks напиша:

Абе да не беше трагично ова твое преставување на супер командантот Дража,ќе беше смешносмеење

slusaj fiks,jas niti tragicno niti komicno nastapiv,gledam tuka ima edna isnteresna tema koja javnosta ,mnogu poveke ja interesira,jas licno pretendiram da bidam realen sekogas ,pa taka i za draza ,goce,napoleon ili bilo koj drug,,...

ako covekot se borel za ona sto veruval ,a potoa mu e nametnata teska laga od komunistite,jas izvini no imam pocit kon sekoj iskren patriot ,pogotovo za onie sto do krajse borat za dobra cel,pa i zivotot go polozile.

na slikata gore kade gledas cetnici???????

zosto e sto srpskata nosija ti simbolizira  cetnici???намигнување

Изменето од aladin - 12.Мај.2010 во 13:40
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 18:03
Originally posted by aladin aladin напиша:

ako covekot se borel za ona sto veruval ,a potoa mu e nametnata teska laga od komunistite,jas izvini no imam pocit kon sekoj iskren patriot ,pogotovo za onie sto do krajse borat za dobra cel,pa i zivotot go polozile.

Комунистите да не ги пишуваа неговите "инструкции?"

Во однос на Македонија и да не говорам, многу добро го знаеш мислењето на народот за четниците? Не за џабе ги откорнаа споемниците на кралевите од пред камениот мост во Скопје. Но како што кажа ти, ќе стигнеме и до Македонија, па ќе видиме и за нивниот однос кон македонското прашање, па и за односот на македонскиот народ кон нив.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 18:04
Аладин јас такви плакатчиња од тие што ги прави уредништвото на Погледи ќе ти напраам за едно пола саат на компјутер.

Наведи ми битка некоја бе,не ми пласирај тука памфлети напрајни во работилницата на Погледи и од Мирослав Самарџич смеење
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 18:05
ordenot dodelen od FRANCIJA I PREDVODNIKOT NA OTPOROT PROTIV FASSISTITE-----DE GOL

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 18:06

Аладин јас такви плакатчиња од тие што ги прави уредништвото на Погледи ќе ти напраам за едно пола саат на компјутер.Наведи ми битка некоја бе,не ми пласирај тука памфлети напрајни во работилницата на Погледи и од Мирослав Самарџич смеење

PA SRAMOTA E EDEN MODERATOR VO 21 vek da neznae dali moze da se proveri ,,star tajms ,, na internet,so ovie,, slikicki,,....
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 18:07
Е така,само глупоста може за ова медал да даде

неколку жолти ракии.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 18:09
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 18:09
za tebe eden ,francuski de-gol i hari truman ---se glupi?-zaedno sose angliskiot politicki vrv vo toa vreme?

a ovie ,,glumci ,,na titovata povoena udbaska art-koreografija....se smesni...od denesna perspektiva...................

Изменето од aladin - 12.Мај.2010 во 13:42
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 18:11
Аладин, кој ги напиша "инструкциите?" Зошто не одговараш? трепкање

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 18:13
koj instrukcii gi imas na um ,te molam?

onie na sremski front 20000....od mk,sto gi prati tito vo smrt?

bidi pojasen?
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 18:13
Да точно така,не  да биле глупи,цела чест која ја имале си ја ставиле на цедило.

Наведи ми документ од некоја битка која ја воделе Четниците или супер командантот Дража со Германците или Италијанците те молам.

Ајде Аладин,само една битка после Ужичка Републиканамигнување
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 18:15
draza mihajlovic ne e odgovoren ni za edna zrtva na makednoskiot narod   ,dodeka tito e ......za iljadnici.....

ve molam malku logika ...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 18:16

Да точно така,не  да биле глупи,цела чест која ја имале си ја ставиле на цедило.Наведи ми документ од некоја битка која ја воделе Четниците или супер командантот Дража со Германците или Италијанците те молам.Ајде Аладин,само една битка после Ужичка Републиканамигнување

gledam deka sakas da mi go rusis konceptot....dobro...

a jas da te prasam 2 s.v pocna od uzicka republika ili?kako bese ne se sekjavam...potseti me
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.