![]() |
|
ЗА КОГО KE ГЛАСАТЕ ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 50> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Како....па најверојатно мисли да замавне со волшебното стапче
два ти пати....и ете сме веднаш во ЕВРОПА....
и сега кога ја гледам на говорница...ми паѓа жал...нема ниту
сила ...ниту глас....се си мислам дека ќе припадне....наназад....
![]() |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Европарламенраците од партијата на италијанскиот премиер, Силвио Берлускони побрзаа да ја посетат Македонија, за да го поддржат Никола Груевски во предизборната кампања, одбележува изданието.
“Европарламентарците присуствуваа на предизборен митинг на ВМРО – ДПМНЕ во регионот на македонско – грчката граница. “Македонија и Грција треба да имаат добри дипломатски односи“ посочи еден од нив. Европарламентарците истакнаа дека има начин да ги натераат своите колеги од Европската народна партија да ја поддржат Македонија за влез во ЕУ“ пишува грчкиот весник. Samo kolku da se znae, Berluskoni e licen prijatel na Gruevski, sto vo okolnostite vo koi se naogame e mnogu vazno. Osven toa skoro cela Evropa go podrzuva Gruevski i mu oddava priznanie za reformite koi gi napravi za ovaa kratko vreme. Edinstvena drzava koja ne go podrzuva e Grcija, zatoa sto tie si imat sojuznik vo SDSM i se nadevat deka so nivna pobeda promenata na imeto ke bide najmal problem, kako sto ne bese problem promenata na Znameto i nametnuvanjeto na referencata FYROM. Zatoa i ne sakat pregovori ocekuvajki go raspletot od izborite vo Makedonija. Megutoa mnogu ke se zafrknat, Makedoncite ke izlezat mnogu posilni posle izborite, so posilen sobraniski sostav i posilna volja so vistina a ne so predavstvo da se izborime za vlez vo Evro-Atlanskite asocijacii. |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Samo covek koj ima licen interes moze da glasa za SDSM posle katastrofite sto gi napravija vo Makedonija, a znaejki deka vo partijata ne se slucija nikakvi osobeni promeni, sto nikako nemoze da ni dade za pravo deka se smenile. Ima edna pogovorka ,vika: Ako covek ednas zgresi, mozebi naucil od greskata i ke se popravi, megutoa ako po vtor pat ja povtori istata ke gresi cel zivot. Zatoa gospoda ne e realno da se ocekuva od SDSM poveke od toa sto bea vo nivnite 14 godini vlast vo koja ja unistija MAKEDONIJA. Ovdeka bi sakal da povtoram deka licno imam mnogu pogolem interes od SDSM, megutoa na izbori izleguvam i glasam za onoj koj mislam deka e sposoben da ja podobri situacijata na site gragani na makedonija a ne samo na poedinci, partiski profiteri. Moe mislenje e deka tokmu SDSM glasacite treba da glasat protiv niv , kako ne bi im dale lazna nadez i bi gi primorale da ja reformirat partijata koja vo izminative 18godini nema napraveno eden cekor napred. Vakvata situacija pred izborite kade sto odnapred se znae pobednikot ne e voopsto polezna za demokratijata, zatoa sto SDSM ne deluvat voopsto motiviracki na VMRO. Premnogu slab protivnik se. Mnogu se smesni vo nivnata agonija. Tuku eve bidejki tuka ima privrzanici i na koalicijata Sonce, bi prasal bidejki sigurno se poinformirani. KAKO G-ca Rada ke ne vnese vo EVROPA za 6 meseci? Изменето од kultuzin - 19.Мај.2008 во 10:19 |
||
![]() |
||
|
ВМРО ДПМНЕ....не само што ги покренаа работите....
туку и ги ставија во движење.......а движењето се одвива...
по нагорна линија...............
![]() |
||
![]() |
||
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
|
Сепак мора да признаеме дека тие ги покренаа работите од мртвата точка. |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
![]() |
||
|
ВМРО ДПМНЕ......ТОА Е ИДНИНАТА.....
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
па за Вм'o наравно
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
nenno ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
|
|
||
![]() |
||
Donna_ocean ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
|
se znae za kogo ke se glasa normalno za VMRO nema so muabet da se prai ....a ja svarno neznam koj se tie so se uste za sdsm??............
|
||
donnnaaaaaaa
|
||
![]() |
||
|
За.... ВМРО-ДПМНЕ.....
Затоа што се... млади...способни...образовани...амбициозни....
Не се...искорумпирани...расипани....лажговци....
Затоа ...ШТО ЗНААТ ДА РАБОТАТ..............
Затоа ...ШТО СЕ ГРИЖАТ ЗА СВОЈАТА ЗЕМЈА И ЗА СВОЈОТ НАРОД.
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Секој оној кој има чиста совест (значи кога бил на власт бил коректен кон сите) не треба да се плаши од никого...ама овој страв сами ми укажува дека само тој кој правел некоректни работи..кога бил „власт„ ..сега кога се менува се (а мислел дека е вечит како пирамидите) има старв од новите „господари„ ..
Ваков страв доведува до степен ..кога личноста добива некаква манија...ги има повеќе..и се предмет на обработка на специјалисти за тоа..психијатри и психолози..
И не вели дека ќе им се врати како бумеренг..можеби новите и не се свесни дека тие кои се пред нив..веќе имаат укоренет страв од господарите..и секоја нова промена носи и нови (јас мислам неосновани) стравови кај личностите...
Но тука секако..би имал некој стручен човек..доста доста „работа„...
![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
|
Имам предлог:
Да гласаме за сопственните џебови, кои се празни (барем кај мене. И за стомакот, кој секој ден е погладен. |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
![]() |
||
nenno ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
|
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |