![]() |
|
НОВИТЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 18> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne e ubavo voopsto!
I fali mojkna prednica, kako sto imaa nejzinite pretci |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
BMW серија 5 GTПеток, 22.05.2009 |
BMW денес и официјално ги откри првите фотографии од серијата 5 GT која во концептно издание беше најавена на женевскиот авто салон годинава. Како што се очекуваше, автомобилот ги задржа изгледот и пропорциите на концептот. Граден на прилагодена платформа на серијата 5, моделот 5 GT е со прилично големи димензии од 4.998 милиметри во должина и 1.901 милиметри во ширина, со дури 3.070 милиметри меѓуоскино растојание. Што се однесува до моторите, засега познати се три решенија. Серијата 5 GT по излегувањето ќе ја движи трилитарски битурбо шестоцилиндарец со 306 коњски сили кој автомобилот го заврзува до стотка за 6,5 секунди, потоа 4.4 литарски V8 со 408 КС кој истото го прави за 5,5 секунди и трилитарски турбодизел со 235 коњски сили на кој за спринт до стотка му требаат 6,9 секунди. Официјалната премиера на серијата 5 GT е најавена за есенскиот салон во Франкфурт, додека продажбата би требало да започне до крајот на годината. |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
seki81 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
vw buba
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
P.U.M.A двосед од GM
Personal Urban Mobility and Accessibility Project (скратено P.U.M.A.), е необично возило, кое само одржува рамнотежа, иако поседува само две тркала. P.U.M.A., во кое може да се сместат два патника, претставува дизајнерско решение на проблемот со сообраќајниот метеж и горливиот проблем со паркинг простор. Цената на возилото се уште не е позната, но се предвидува дека ќе изнесува четвртина од износот на традиционалните автомобили. Официјалното претставување е закажано за саемот на автомобили во Њујорк. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
taman da gi oslepi drugite vozaci
![]() ![]() ![]() |
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
kakvi dolgi neonski svetla imaam puka svetlosen top na 1km
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
всушност фино е, ми се допаѓа, единствено г’зот е малце чуден, прв пат гледам таков на ауди
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
R4 - prili4no grdo
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
i mene
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Mене овој модел ми се допаѓа
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
најгрдо нешто што го имам видено на планетава се сите ламборџинија после Countach
единствено што имаат мотор, за друго ич не ги бива |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Lamborghini Murcielago
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
![]() Patem ,iako e fotoshop , ne moralo da go pravat od kia ceed, epten e providno NE DAJ BOZE OVA DA SE POJAVI VO PROIZVODSTVO ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |