![]() |
|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 25> |
Автор | ||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
АКО БЕ ДУШИЧКЕ ЌЕ МЕ ПОДМЛАДИШ...А ЈАС ЌЕ ТЕ НАГРАДАМ...КАКО СТАР ЧОЕК ![]() |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
ke se ozenev za kejt za da sprecam da stane ona sto e sega t.e. ke ja napravev fina domakinka i nemase da i dadam da gleda "Hari Poter "
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
GLUPOSTI!!!
STO E POUBAVO, EM POPRAKTICNO, EM POINTERESNO
DA SE BIDE VESTERCE ILI FINA DOMAKJINKA
![]() TOLKU PAK...
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Mene kako mi e poarno ?
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
MORE, TI BIDI SI AKO SAKAS FINA DOMAKJINKA, MENE MI E VAKA POUBAVO
![]() TANANANA...WITCHCRAFT IS MY GAME
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
|
e pa ja ke kupam puska pa letaj so toa metlata da te vidam
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...НЕМА МЕТЛА ПОВЕЌЕ!СЕГА ГИ НОСИ МОИТЕ САНДАЛИ...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
|
Ma ke ja skinam
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...ДОЦНИШ БРАТ...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ухууууууу,... ептен многу работи,... пред се ќе си го вратам времето што го изгубив на некои што не вредат,... ќе се потрудам да си ги одржам старите пријателства,... бидејќи кога некој не те познава зборува свашта за тебе,.... ќе го уплатам тоа ливче на лото што го чував во фармерките кои мајка ми патем ги испра,.... и што уште не,........
а да,... најбитна работа,... би се направила ладнокрвна,... ![]() |
||
![]() |
||
MusketaR ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
|
I da go vratis vremeto i da smenis nesto sekoj pat ke ti fali uste nesto
![]() ![]() ![]() |
||
...:::My Life My Rules:::..
|
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
bi ja baknal ushte prviot pat koga ja vidov, a ne da cekam mnogu vreme na ova shto mi e sega
![]() ![]() |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Така е MusketaR
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
|
Ако се вратам во времето и променам било што од тоа што се случило, тогаш со сигурност би се поместил балансот на постоењето и многу добри работи што подоцна ми се случиле, ќе ја изгубат својата суштина. Нека биде вака како што е и нека биде како што мора да биде.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |