![]() |
|
Љубовни off - муабети... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 23> |
Автор | ||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
@Тиги...
Флексибилен е ... Не е коска (незначи неможе да се скршат капиларните цилиндри) , а сепак телото рефлексивно одговара на болка и се прилагодува. П.С. Фелацио од Кармен Електра? Делиме нешо слично сепак... ![]() ![]() |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
боли додека е свежо,ама ќе помине ![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Е видиш, не сум знаела. Изгледа ќе треба повеќе да почнам да гуглам за пенисите... ![]() Јбг, од кај па ја да знам... ![]() А за фелациото... па наравно, брате... Да сум машко, би имал постер од неа над кревет и би др**л 24/7 на неа. ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
еј , немој у кревет ќе ти се лепат чаршафите
![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Епа у веце онда...
Со помала слика. ![]() А зашо ти од искуство кажуеш? (мала шала на твоја сметка) ![]() |
||
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Какво ВеЦе бе Тигарче кога зборуваш за љубов
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Зборуваме за љубов кон машките полови органи инаку. Мислам не дека јас ги сакам (а и не дека имам видено, само на братучед ми ![]() Ма макар и со глупи теми на разговор. ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Јееиииј...
Male sexual organs , connecting people.... |
||
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
Сање и ти ли по жени од денес??? ![]() Изменето од Анастеа - 17.Мај.2010 во 23:36 |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
не бре,пардон наочарите не ги носам
![]() на машки мислев ![]() |
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
Доброоо гледам дека ги носиш....
Сега јас ќе те проверам колку ти гледаш... Толерирам плус минус 1 метро... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ништо не виждам
![]() |
||
||
![]() |
||
|
СДТК ццццц....
![]() |
||
![]() |
||
TheB0ss ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
|
Namurten oblacen den..sedam go pijam kafeto..cigarata poleka gori dodeka pisuvam....Se se sluci edna prekrasna nok..pred 5 godini..vo edna diskoteka koga taa se pojavi pred mene so nejzinite sjajni oci..tuka zapocna nasata avantura..na pocetokot se bese samo kako zabava..potoa taa me zasaka tolku mnogu sto se pravese za mene..placela po celi noki..ne spiela..a jas toa ne sum go znael i so drugarite sum piel po debar maalskite kafani i ne me interesiralno nisto drugo osven vinoto i pivoto..ehhh ludi detski godini......mnogupati probuvavme da pocneme od pocetok...sekoj pat traese po 2-3 meseci..no ne bese onaka..najubavo..sovrseno..jas sepak prodolziv so takviot zivot..po 3 godini taa resi da me napusti i da proba da me zaboravi i da zasaka drug.....togas toku se borev za nejze..da ne zamine..da ostane pokraj mene..no sepak taa me napusti..a nikogas ne go ocekuvav toa od nea...........vo toj moment sfativ kolku jas nejze ja sakam....eeeeeeeeeeeeeeejjjjj??? POVEKE OD SAMIOT SEBE !!! placev..taguvav..go izgubiv zdravjeto...bev vo depresija..pola godina ne izlegov od doma...placev i placev..dolgo vreme bev vo depresija...psihata mi se unisti pa prejde na zeludnikot..sekoj den povrakav...imav golemi maki..no i sam znam deka go zasluziv toa......po 1 godina taa so golemo dvoumenje dali da mi se vrati..dali pak jas ke bidam toj istiot..sto ne go interesirase nisto osven kafanite i nokniot zivot...SEPAK SE VRATI...gi imase seuste istite custva za mene...bev presreken...NAVISTINIA SE SMENIV..sega veke 6 meseci sme zaedno presrekni..se otkazav od pienjeto...7 meseci nemam staveno nitu edna kapka alkohol vo usta...postojano sum so nea..a ne so drugarite po kafani..nikogas poveke nema da dozvolam da me napusti bidejki NAVISTINA JA SAKAM...!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |