![]() |
|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 55> |
Автор | ||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ако не го гледаш проблемот не значи дека и не постои. ![]() |
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
vino cigari i dobar prijatel
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
DALI TOA ZNACHI VO POGOLEMI KOLICHI POBRZO KE MINE???? MISLAM NA VINOTO I CIGARITE??? ![]() |
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Vinoto vo pogolemi kolicini? Ma ne, me faka od edna casa ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moon88 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
|
se minuva ne e strasno,pilence
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Zal mi e ako taka ja nadminuvash bolkata. Nishto od tie raboti osven prijatelite nema da pomogne ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
So jadenje ljuto
|
||
![]() |
||
|
I MOZE DA SI VO PRAVO....POSLE KE TE BOLI DRUGO-SEKAKO KE ZABORAVISH NA PRVATA BOLKA... ![]() |
||
![]() |
||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
|
TAGATA E ISTO KAKO SREKATA.DVE PRIJATELKI RAZLICNI EDNA OD DRUGA NO ZIVOTNI SOPATNICKI.NAJ SREKEN E ONOJ KOJ UMEE DA JA NOSI TAGATA A DA NE JA CUSTVUVA TEZINATA.
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
ти треба малце кеш у џеб,3ца добри другари и слободно маса во Хазард...дефинитивно лечи...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Па да, и кеш во џеб не е лоша алтернатива, може да помогне-привремено.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
IMAME NESTO ZAEDNICKO JAS I TI... DEFINITIVNO... ![]() |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
најлесно е да се помолиш наместо да плачеш а потоа да ја исканализираш во нешто позитивно
за секоја негативна мисла еден час на орбитрек или еден час муабет на јавен простор со другар/ка ![]() |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
Da znam.........
tagata ne ja sakam u sebe.
a bolkata ja nosam vo sebe.......
i ne mozam protiv niv,
dzabe mi e se.abe se.apsolutno se.
koga nikade ne mozam da najdam zaborav.
nema lugje, nema........
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |