![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 894895896897898 931> |
Автор | |
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вино ... Вин .. Ви . В
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
ja pijam vodka.........
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Сакам добро вино со сирење? Може? Кој ќе ми донесе? Ајде дечки побрзо, сува уста.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Tuka sum eve me...se stabilizirav shto ke pieme sega
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ajde da nazdravime kade ste
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
mmmmm more dosta beshe kafe daj da se napieme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
da so mmalku karamela
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
hmmmm mene ne me krivete , votkata ne e rasipana pa da i se losi , eve men bas mi e dobro
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() Znaesh shto Ana Marija mi ja nema da ne i se sloshilo mnogu od votkata ![]() ![]() ![]() Kaj si mila kafeto ti se oladi ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
AAAAAAA....super, ajde glavata na ladenjeeeee
Fala hektorce milo ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
E shto se cudish sega...ljuta rakijava se vrtat ocinja se zamagluva pogled, mislish na dobro mashko telo..pa da ne se dozabegame daj kafe kalku..inace maf rabotava.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 894895896897898 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |