![]() |
|
ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8788899091 105> |
Автор | |
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Абе јас сите ке ве шмекам сеа, ееее
(на девојките мислам) До сите нежни, мили, прекрасни Ви благодарам за за сите убави моменти без кои душава ке ми беше празна Ви благодарам за сите бакнежи без кои усниве не ке знаеа сласт што е Ви благодарам за сите прегратки без кои срцево во вечен лед ке беше |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Уф батт ова беше прекрасно
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Ти поклонувам едно срценце те*е брмм да не се осеќаш осамен
![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
UTROVO KOGA SE RAZBUDIV TI BESE VO MOIVE MISLI
MISLEV NA TEBE CEL DEN I SE PRASUVAV KOLKU VREME KE POMINE PRED DA BIDEME ZAEDNO NAJVEROJATNO MI NEDOSTIGASH POVEKE ODKOLKU PORANO |
|
![]() |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Шо е ова, ами ја што... само ќе ве гледам ли, не ви е жал ли...ништо не остана за мене
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Еве сум мило мое ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Sonce moe What we share together is very hard to find |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
my dear hektor, If I could have just one wish, I will always love you! Изменето од engie |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Oh engie Loving you is the meaning of my life , The thought of you opens the door of heaven for me , If I don`t love you, damn let me be |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Е јас ова го разбирам како провокација
а инаку сум познат дека многу добро разбирам некој работи ![]() ![]() нарцис бе!!!!!!! Каде си Нате, Утро на моите ноќи солза во моите очи мелем на моите рани ..... А од кај па сега излезе Ворхол ??????? Изменето од Zoki_S |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
WORHOLL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
...MENEE..
|
|
![]() |
|
ХММММММ...
КОГО ЛИ? КОГО ЛИ ДА ШМЕКАМ ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8788899091 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |