![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8788899091 261> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
меланхол. се гони со музика+вежби .Само на Вивалди ке заспие .На мечките во зооложката им пуштат Вивалди ( зимниот дел ) за да спиjaт зимски сон оти оваа година нема зима и они многу jaдат .И нема кешовица за нивната храна до мерт месец Изменето од емил - 10.Јануари.2014 во 16:09 |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
![]() сп.... мора ли да ми е меланхолично за да слушам Вивалди.... и зошто кај мене не е така ![]() |
||
![]() |
||
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
|
обратно бе со Вивалди гони меланхолата Изменето од д4б3 - 10.Јануари.2014 во 16:05 |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Сп- меланхониja ли ja гони па слуша Вивалди ?
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
на Вивалди ![]() |
||
![]() |
||
|
Сп- четвртата сезона на што ?
|
||
![]() |
||
|
сп... зошто па мисли дека требало да е windmill ![]() и зошто ми иде да се насмеам и зошто веќе не сум заспана, а помина и четвртата сезона... ![]() |
||
![]() |
||
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
|
СП дали може да помеша windmill so watermill
![]() |
||
![]() |
||
|
сп... оти па не и текнува да отвори една нова тема ![]() |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
е ајде де, кај да ја ставам сп...не ни за ваму, ни за таму
![]() |
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
![]() |
||
|
сп.... дали мисли на Музика? оти немало таму таква тема, само една со патриотски и една со еротски мотиви ![]() ова од прва рака ![]() |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
како да гледав едно време тема Хумористични македонски песни
сп...не сум ја гледала овде, ја нема веќе или неможам да ја најдам
![]() |
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Од каде ми е оваа нервоза?
|
||
![]() |
||
|
сп.... што ми требаше да си отворам толкава работа денеска ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8788899091 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |