![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 625> |
Автор | |
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
FalIT i Ljatifa bogami
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
И ТаКА не знам како да продолжам :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
KADE pogledna koga zirna nadvor, aj kazi shto vide, zarem ne e ubav soncev den
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ДенЕС се сварив гледајки низ прозор
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ESkIM proba li denes, jas odvaj cekam da mi zavrshi smenava pa odam da se izladam malce
|
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
ИМаМЕ ли некој кандидат тука да напраи по едно нес а не само да се зјапало низ прозор и на сладолед да се мисли
![]() |
|
![]() |
|
MENE mi se saka sladoled a moze i nes da napravish ama so mraz za mene
|
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
NEmojTE tolku kafe ... pa ne e ubavo ne ke mozete da spiete, pa ke mora da viste na FORUM, krknite po eden sladoled
![]() |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Те*е само навечер чоек да те види па кај си денски со нас кафе да пиеш?
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
BEzdruGO, vazno e da se druzime..... preku den imam milion obvrski, a na rabota ni isklucija internet......,
|
|
|
|
![]() |
|
ГОстопримлиВИ сме сите....кој како дојде нека се надоврзува и кафенце ке добие
![]() |
|
![]() |
|
VIstinaNA e, pa jas ne mozam da se odelam od vas
|
|
|
|
![]() |
|
НАвистиНА тешко ми е да се откачам од форумот
|
|
![]() |
|
NAvleceNI sme site... |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |