![]() |
|
ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8586878889 1281> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
![]() |
|
дa бe ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 159 |
![]() |
|
дa бe ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 159 |
Shania Twain - That don't impress me much
That don't impress me much You think you're cool but have you got the touch Don't get me wrong, yeah I think you're alright But that won't keep me warm on the long, cold, lonely night That don't impress me much |
|
![]() |
|
Erasure - I Love To Hate
Love and hate what a beautiful combination Sending shivers make me quiver Feel it sliver up and down my spine |
|
![]() |
|
Erasure - Stop!
Stop! Stand there where you are Before you go too far Before you make a fool out of love Stop! Don't jump before you look Get hung upon a hook Before you make a fool out of love |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
аи поздрав Рапсодия Вардар
![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
пак Тишина ама бяла
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8586878889 1281> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |