![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8586878889 300> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ми се плива, ми се тегачи на плажа, ми се пие коктел ми се игра со песок, се ми се прави само не ми се седи во канцеларија
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
мене баш ми се седи во канцеларија, кога има со кој да се допишувам!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
si rabotam , si vleguvam na forum od vreme na vreme , kafeto e tuka , vodata i cigarite , sto pojke :))) |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
ми се јаде нешто а незнам што
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
mi se seta ama nemam drustvo
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
крилца па да прошетаме до 7ца
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
mmmmmmmmmm odamna ne sum jadela sendvic od 7-ca ako mislis na taa 7-ca |
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
OVA VEKE NE E FER 7-CA PA 7-CA PA DOBRO MAVNETE EDEN FRANCUSKI ZA MENE SO MNOGU MAJONES(NEMA BOLJI)
|
|
![]() |
|
ништо не ми се прави а и на форумов денес е досадно
|
|
![]() |
|
lele zosto taka
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
PIJAM KAFE PUSAM CIGARA
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
pijam kafe i uste sobiram energy da pocnam so business... |
|
![]() |
|
samo nemoj mnogu vreme da sobiras energija ;)
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8586878889 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |