![]() |
|
Дали имаш ... ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8485868788 152> |
Автор | |
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Имам .... скоро секогаш кога сум дома ....
![]() ДИ... омилено парче гардероба кое не го носиш а не можеш да се оделиш од него?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
имам, ама знаеш како е кај биковите.... еден црвен момент и БУМ, експлозија ![]() ДИ опавче како на аватарот? ![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Имам од оние што велат „Ако, ако, ќе си го бараш здравјето еден ден“ ...
![]() ДИ.... живци како бетонски столб?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
имам, ама ги дресирав веќе ![]() ДИ некој од постарите што и на 30/40 ти вика: чедо не шетај гола по куси ракави, ќе настинеш ![]() |
|
![]() |
|
Ја имам насекаде (дури и во спалната
![]() ![]() ДИ ... комшии кои се бунат за гласна музика?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
уф, не да се добри - грмат ![]() ДИ музика само за во кола? |
|
![]() |
|
Редовно кога сум сама ....
![]() ДИ.... добри звучници во колата?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
сите од Лејди Гарга-мел ![]() и уште неколку на кои не ми текнува, оти не ги слушам ДИ навика да шеташ по улица со слушалки во ушите? |
|
![]() |
|
Немам ...
![]() ДИ .... песна која ја мразиш и не можеш да ја слушаш ?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
имам и празна и полна ![]() ДИ планови за викендот? |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13979 |
,,,nemam,,,
![]() ,di prazna tegla od strumiĉki ajvar,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
немам, мачор и птици не одат заедно ![]() ДИ кирилица на компјутерот? ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13979 |
,,,da ,,,taman rabota ushte bez ruchek da me ostavat,,
![]() ,,,di ,,,kafez,,,?/za ptici de/,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Не
ДИ,ручек за денес?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8485868788 152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |