![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 845846847848849 2229> |
Автор | |
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hewhe vazno ajvarot gotov e:)
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
MA AJDE NATE..ZAREM NAVISTANA NE SAKASE DA NE DRUZIS?
BTW: KONk*rSOT SAMO GO OBJAVIJA I TOLKU....STATA OKOLU TOA
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Нема ништо??? зашто мила така? ![]() ја прочитав нешто, белегзии, нокти... ама не ме изесапија ![]() ![]() ![]() Добра сум срце малку ме мачи запчето немам поима кое се живо ми се пренесе болкава, те горе те доле, а чуда работа секој месец сум на контрола.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
VOJVODO AMA JAS NE PROCITAV NITU EDNA VASA ZELBA
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
НАТЕ ПОВЕЛИ АКО САКАШ ДА АПЛИЦИРАШ.
ТВОИТЕ ДРУГАРКИ УСПЕАЈА ДА НИ ГО УНИШТАТ АМА НИЕ ЌЕ СЕ ПОТРУДИМЕ ДА СИ ГО ВРАТИМЕ ДИГНИТЕТОТ ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Nate,mila Ako imas belegzija na leva noga,prijavuvaj se...
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Маченце за ова ме заплеска со стапчето..
Никој жив нема и конк*рс затворија и се ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Pitu...
JAS BEV FER I KAZAV..
TRI USLOVI ISPOLNUVAM AMA EDEN NE,,,
MENUVAJTE USLOVTE,,,
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ПА МАРЕ КАКО ЌЕ ПРОЧИТАШ КОГА НЕ ДОЗВОЛУВАТЕ НИ ДА ЈА ОФОРМИМЕ...ВО КОРЕН НИ ГИ УНИШТУВАТЕ.........
НАТЕ ОВА НЕ СЕ ОДНЕСУВА НА ТЕБЕ... |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Дигнитетот ви е тука толку голем да ќе ми пукнит глата.. Да чујам услови Питу?? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
EVE NATE CITAJ
GO MOLAM TRUCKER DA GI POVTORI USLOVITE ZA MASERKA..ZA DA SE ZAPAZI ROKOT NA PRIJAVUVANJE
![]() |
|
![]() |
|
Имам миличка, Питу ми ја виде ![]() Жива на дело ме фатија ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
1.СИТЕ УСЛОВИ СЕ ПОНИШТУВААТ .
2.КАКО ПРЕДНОСТ СЕ СМЕТА АКО ИМА БЕЛЕГЗИЈА НА ГЛУЖДОТ . |
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
PITU, NA KOJA NOGA TREBA DA BIDE BELEGZIJATA, NA LEVE ILI NA DESNA???
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 845846847848849 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |