IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 845846847848849 922>
Автор
Порака Обратен редослед
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 17:56
epa clenke nad mene, vidi sega vaka, mora da se snaogjame neli??
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 17:54

hahahahahahahaha, ti clenu nad mene roden si nenormalen a? hahahahaha, epten si nezdrav....mene nikogas ne bi mi teknale takvi raboti.....

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 17:44
ohohhho clenke nad mene  raspolozen do koske sum, momentalno lupaat ako ti se veruva Ogneni momcinja vo zivo  a za pismenata, sho mu se sekiras de koga go imas Ghost na tvoja strana  da ti kazam jas sho napraiv za edna moja pismena hehhee... i to bas po makedonski bese... znaci da pocneme: sednav jas da ja pisuvam i normalno apce si bev pa gleav ko tele u listot i si velev majkata, sho li ke se ovie drojki sega tuka?? i mi tekna sho da napraam, vo eden moment koga profesorkata ne glease nakaj nas, se zavrtev pozadi drugarot i taka ubavo go slapnav, sho ovoj od nervoza koga stana, koga mi ja ucuka edna, i normalno profesorkata nego go vide, a jas pocnav ko demek da cvikam  od bolka  i upotrebiv malce zalni zborcinja, ovo ono demek nisho ne mu napraiv a deka mnogu me boli, a  drugive ne vidoa nikoj posto bea skoncentrirani na pismenata, i taa supak profesorkata mi poveruva  mi rece idi izmi se i prosetaj malce nadvor na cist vozduh, a jas ke sredam sega so toni (toj sho go udriv i sho mi vrati)... i normalno mi se odlozi pismenata za nareden pat koga jas ke posakam  a za toni ic ne mi bese galje posto odlicen ucenik bese
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 17:36

clenu nad mene  loso e...:( utre pravam pismena po makedonski....me mrzi da sednam da ucam...ako ne sednam da ucam .... gotova sum....ako sednam da ucam....togas jas sum mazohist.....leleeee preteska e pismenava, mi se temni...ne za drugo...kniga nemam fateno...

clenu nad mene kako si ti? :)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 17:07

clenkite nad mene normalno deka se vo pravo, ama pojma neam zosto i me mrzi da idam na prethodna strana... aj nema veze, vazno vo pravo da ste de

clenke nad mene  kako e??

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 11:09
clenot nad mene ima pravo.....:)))
Кон врв
RedCat Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 287
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RedCat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2005 во 22:44
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

clenot nad mene pocrvena nesto.....

Ми членот над те*е е най -якото рокерче,но и е многу

срамежлив.....за това стана црвен

аз обичам Македония
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2005 во 21:33
clenot nad mene pocrvena nesto.....
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2005 во 21:24
yees taka e clenke nad mene.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2005 во 21:14

aaa nisto clenu nad mene...samo naglasuvam eden poznat FAKT...

btw....zaborajv da recam - i najjako rokerce!!!!!!!!!!!!!! takka Lou? :)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2005 во 21:10
e fala clenke nad mene...ne sum procital i fala use ednas za komplimentite........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2005 во 21:04
si rekov jas ubavo vo edna od prethodnite repliki.....CLENOT NAD MENE E NAJJAKOTO I NAJOTKACENOTO TIPCE NA FORUMOV
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2005 во 21:03
clenkite nad mene neso se guskat extremno...da ne imate nekoj tajni fantazii........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2005 во 20:59

ne mozam da i oddoleam na guskata upatena za mene od clenot nad mene...

za clenot nad mene :

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 845846847848849 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.