![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 827828829830831 1364> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ајде по една пред ручек
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Аман бе
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Работава ми е врвка... два дена по ред ги губам цигарите
![]() А излезам низ врата со нив- прагот веќе не го гледаат ![]() |
|
![]() |
|
Кај нас семкарот работи
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Патот утре натаму ќе ме води
![]() Денес со свекрва ми кафе по ручекот ќе мезам, а натака верувам дека ќе начекам некое трафиче отворено, па макар и само Родео да има ![]() |
|
![]() |
|
Ееее мене ако ме носат сакам до Велес, ама ништо не е сигурно до тргнување
![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Палам на чисто,
![]() ![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
јас само што ја изгасив
![]() Доста ми е една денеска |
|
![]() |
|
Kafe mi se pie... nekoj za?
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
JASSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
ZAAAA...tuka sum , kako si me pogodila alal vera
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
ooooooooo samo dve kafinja seeeee....
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Omar - 19.Април.2009 во 21:01 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 827828829830831 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |