![]() |
|
Кој успеа денес да ве изнервира? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 112> |
Автор | |
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
си знае точно
|
|
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
sistemive, znaci ne mozat da ostavat kako sto e i kako sto raboti, mora sekogas nesto da se cepka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...celo maaalo..ke gi potepam..!da ne mozam kako covek da se naspijam barem do pladne..!kako vampiri,stanale uste vo 09....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
seushte nikoj...........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
tatko mi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ke delel ,..besplatni knigi po,...veronauka,....sigurno od svoj djeb ,...ke gi deli,...
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Moeto vtoro jas.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...nikoj, ushte e rano, stotuku pochna denot... |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......e bas nikoj.....ama nekoj se nervirase mesto mene
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
i mene toj ko buv summmmmmmm
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....E POGLUP OPTICAR VO ZIVOT NEMAM SRETNATO
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ima, ima, a kapak mi e i zakana so ban
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Seuste nikoj ama ima vreme ne e zavrsen denov
Изменето од zenmaster - 27.Јуни.2008 во 18:43 |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
chistachkata....zvoneshe vo 7 utrovo
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |