![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 817818819820821 1024> |
Автор | ||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() мене ми беше вчера празник...така ми кажа Пагане...демек сум била вештерка ![]() ![]() ајде пчеличе....повелеле ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
![]() ja i od mene edna raka makaroni za sekoj po edna samo ke treba da si gi svarete ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Jas na ruchek dojdov,sakam potpecheni makaroni so sirence
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
![]() ![]() така мене ми викаат кога ќе послужам нешто....
![]() |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
Sega g - gice.
![]() Sirenjeto e rastopeno po makaronite za da mozhe lukot da legne ubavo na niv... Ako nejkjesh luk kazhi so edna chachkalica ke go trgneme... ![]() |
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
Ангелина..благодарам..тебе не може човек да те начека неспремна
ни во делник ни во празник..секогаш спремна за се...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
види ја ти неа...Марко фала...а ја се убив трчање по лимуни... од сецкање...цедење... ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
|
Andjelina pa ti daj nesho za mene ja dva pati ke ti kazham fala...
![]() ![]() Aj aj turi po edna baklava i po edno kafe |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
ih, bre...
go rastrcavte devojceto, a znaete deka nema mesto u kujna da leta so metlata... plus i stikli ima, kje se podzasopne... |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Mmmmm...kako ubavo izgleda ![]() Neznam kako kje se revanshiram za ova ![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
|
![]() Ova e za Pcelka. ![]() |
||
![]() |
||
|
Ангелина маааа....само што те испофалив а ти .....
![]() ![]() ,,,,,Даре фала и ти голем да ,,раснеш,,
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Da donesam viljushka ili lazhica ili so raci ke go jadesh kako u Indija? ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
абе на што ви личам јас ![]() ![]() ![]() ![]() абе сега ќе ви сварам една чорба од 5 глави од змија ....2 жабји батаци...едно уво од лилјак...што требаше уште... ![]() има да сркате до вечер ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 817818819820821 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |