![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 817818819820821 1093> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalina od SK si..ili??
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
so flipsi pivce pievte? a mene ne me cekate?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
postojano razmilsuvam....sakam pak da pieme pivo zaedno kako sinoka,bas mi bese super |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Jas uste kniga nemam fateno aj ima vreme do vecer mozi ke fatam nesto ama ne mi se bega od kompjuter
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
ne se sekiraj....
![]() |
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
taka mi e mene so fizika..... |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Za livcinja ne me bivase...morav da ucam,nekako,,najcesto napamet,,i sabajleto se mislam deka sum zaboravila...
|
|
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
|
|
|
![]() |
|
a sedis do nekoj sto moze da ti kaze? nauci nesto ti? u kraj kraeva,spremi livcinja i..... lele begaj,ne me slusaj,ama soveti davam pa ja! |
|
![]() |
|
ucime dvizenja pravolinisko ramnomerno,zabrzano,slobodno pagjanje......se se toa formuli,a jas za zadaci sum........
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jas matematika...
![]() |
|
![]() |
|
I jas ja mrazev fizikata,a i hemijata....
|
|
|
|
![]() |
|
oo..sto ucite sega?
|
|
![]() |
|
fala ke mi treba
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 817818819820821 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |