![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 812813814815816 959> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...па имаш...богами...али и да не се секираш...нишо не си ми згрешил...само оние шо требит да платет ќе платет... |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
eee stvarno sum imal sreka znachi,...............shto ne sum do tebe!!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
леј...све шо беше неарно кај мене...се претвори во љутина ...ми идат да убијам некој... |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pa,ako pushtish uste nekoe vakvo,moze i ke mi se razvedri!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
ZS BE,PA NA VAKOV DEN NE SMES DA SI TAZEN
![]() |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
tolku sum sreken,...........shto,......... potazen ne mozam da bidam!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
денес сум наспана, оохохохох, срекна мјауу
![]() |
|
precious..
|
|
![]() |
|
...исто...гадно...разочарано...ненајадено...барем за јадењето можам мда средам...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
ceco od kaj gi vadish slikive,samo gospod znae!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
think pink, all of you |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
I mene......... |
|
|
|
![]() |
|
денес сум за никаде...така ми почна денов ...така и ќе ми завршит изглеа... |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Прекрасен е денот радувајте се миличкиии
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
depresivno
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 812813814815816 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |