IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли верен маж
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли верен маж

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7980818283 84>
Автор
Порака Обратен редослед
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 14:33
LOLLOLLOLНикад не вели никад!Можеби на 60 години не би изневерил а богами и тогаш би се размислил ако ти се пружи прилика!Wink
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 14:32
ima i mazi koj nikad ne izneverile.....
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 14:31
Нека почне да ти се верува . . . Има мажи што изневерувале ко помлади и сега веќе не им по ќеф пак да си играат со туѓи чувства . . . Можеби и тогаш не било од ќеф , ама барем научиле нешто . . . WinkEmbarrassed
STRUGA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 14:27
Еден у стоилјади може ќе се погоди да е верен!Бидејќи машките кога ќе им се пружи некоја добра прилика не ми се верува дека би ја поминале така лесно!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 14:16
epa aj doobjasnete "globala"
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 13:59
Vo globala nema veren maz, se slosuvam so Sindarela.
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 13:58
epa gresis.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 13:47
опасни се овие кумановки...бреј.........
У глобала гледано мислам дека нема верно машко на овој свет!Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 12:26
auuutsch.........
Кон врв
kumanovka. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Март.2007
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kumanovka. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 12:03
ako ne mi e
ke mu go isekuLOL
Кон врв
sweet angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 11:51
E mnogu muabet gore ..mnogu globaliziranje.
Sloboda vo izbiranje na seksualniot partner,bez prepreka i menuvanje na mentalitetot vo odnos na ova prasanje.
Ma kakov boks ...sto zboruvas?

Sloboda i maksimalna tolerancija vo edna ljubovna vrska dokolku izrazime zelba kon nekoja druga licnost zaradi samo eden obicen seks,isceznuvanjeto na ljubomorata...
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 09:03
Originally posted by sweet angel sweet angel напиша:

Dali bi bilo interesno koga bi bile verni,maz ili zena bez razlika?
- Ne.Za da se razvie edna ljubov potrebna e sloboda se dodeka e toa potrebno.
Zosto e ovoj poim ovde neprifatliv i e tabu tema? Pa nema potreba , naprotiv ljubovta (iluzijata ili kako sakate) ke bide uste pocvrsta
...iskustvoto ke se zgolemi a serioznata vrska ke  bide elasticna NO SEKAKO , VO ZEMJA KADE  E "DOZVOLENO"i izvedlivo Big%20smile

Кога еден ден жена ти (или маж ти) ќе те изневери со комшијата или со поштарот, тогаш да ни го постираш твоето "интересно искуство" Smile
Јас во пракса не сум видел една врска да станува поцврста со зголемување на неверствата во таа врска, напротив скоро сите завршиле со разделување.
"Слободата" е можеби и најзлоупотребуваниот поим во љубовта, врските и таа има смисла се додека е во рамките на самиот завет на љубовта - верноста.

Што значи слобода? Ајде дефинирај го тој поим.

Дали е слобода ако наместо да ја бакнеме девојката наутро ние и мавнеме бокс? Не? Зошто ми ја ограничуваш слободата во врската?

Дали оградата во училишниот двор им ја ограничува слободата на учениците? Или пак ги заштитува од прометниот автопат одма зад оградата?

Дали оградата на твојот балкон ти ја ограничува слободата да прошеташ околу него? Smile

Дали семафорите им ја ограничуваат слободата на колите да се движат која кога сака?

Дали судијата во фудбалот им ја ограничува слободата на играчите да прават што сакаат?

Како што гледате сите прашања се реторски и сите до едно го имплицираат единствениот одговор:
Постојат здрави и разумни морални граници и правила во љубовта (па и во сексот, животот) кои не ни ја ограничуваат слободата, туку напротив, ни овозможуваат безбедно да уживаме во истата.
Поздрав!
EvAngelos
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
sweet angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 05:05
Dali bi bilo interesno koga bi bile verni,maz ili zena bez razlika?
- Ne.Za da se razvie edna ljubov potrebna e sloboda se dodeka e toa potrebno.
Zosto e ovoj poim ovde neprifatliv i e tabu tema? Pa nema potreba , naprotiv ljubovta (iluzijata ili kako sakate) ke bide uste pocvrsta
...iskustvoto ke se zgolemi a serioznata vrska ke  bide elasticna NO SEKAKO , VO ZEMJA KADE  E "DOZVOLENO"i izvedlivo Big%20smile
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 02:18
Originally posted by Ateist Ateist напиша:

А со кого ја прават таа авантура за една ноќ? Сами со себе?
Имало повеќе неверни мажи??? Од каде таа идеја? Па тие мажи што изневеруваат, се со нечија жена. Таа жена не го изневерува својот маж?

Ama ti neznaes oti ima poveke zeni od mazi i avtomatski povise slobodni zeni za zafateni maziConfused
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7980818283 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.