![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 805806807808809 1402> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк,... дарлинг и јас ќе бидеме истовремено на одмор
![]() ![]() п.с кој ќе ја трпи ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
сдк бисерна и така ќе бега од мајка и па поарно за мене
нема кој да ме удави ![]() Изменето од DarlinG - 08.Август.2008 во 17:14 |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк,... ако бегам за тебе кај ми е крајот
![]() пази да не го земам душекот ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
Проклети да се душманите....................... |
|
If you dont live for something youll die for nothing
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
јас сум сенка дарлинг моја. те демнам
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
maleeeee, ovaa darling strashna bila, mi ja upropastuva titulata
![]() |
|
![]() |
|
знам
![]() бај д веј.... ти ли си ме барала на телефон прееска ?? сега баба ми ми даде едно ливче и на него пишува дека ме барала ,,дарлинг,, ![]() |
|
![]() |
|
не е страшна бе,... хорор е ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
a da ne treba da odite vo kafe muabet???
![]() |
|
![]() |
|
абе баба ти тебе секретарка да не ти е
![]() |
|
![]() |
|
ја ако сум хорор бисерна е кошмар во живо
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
дека е многу битно на кого шо ветиш и дека зборовите се битни- не треба да се зборува без врска.
|
|
![]() |
|
нема и нема и нема да се
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдк па немораш
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 805806807808809 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |