![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7879808182 346> |
Автор | |
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajde drygarke edno bez seker
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Neku da mi go mesaat kafeto mi se diga talogot
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
I ja ![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Доста ме онадуваш и ме лажеш дека ќе ме земеш
|
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
sakam da ti kazam da lugeto ne se povreduvat namerno eden so drug,se povreduvat zatoa sto se povredeni,iznervirani ili isfrustrirane,koe ne bi sakala toa da go napravime.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Se poveke te sakam i me faka strav deka ke te grabnam i odnesam vo nepoznat pravec kade uste na prvoto zatskrieno kose ke ti praam se i sekakvi raboti
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
sdTk deka razbiram i seuste sum strpliv...
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
сдтк
добра ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдтк.......сериозна сум за се што кажав....нема залажување повеќе
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
pa covece ti stvarno si promenet...eh da bese vakov koga se zapoznavme se ke bese poinaku ali ne bese
|
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
sreco moja gde si sada
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Tuka nekade samo pobaraja....
![]() |
|
![]() |
|
lele ko ke ja najdam igi ko ke ja zabrkam so se krija tolku vreme
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7879808182 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |