![]() |
|
Што сте направиле ОД и ЗА љубов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
nishto ne napraviv i se napraviv
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
zgaziv mravka
![]() |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() имам раскинато од љубов, имам изгубено памет и одтогаш немам памет. ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
све што никогаш не ми паднало на памет(имам јас...малку
![]() и што да ми кажеле дека ќе го правам, немало да верувам... ![]() ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
за љубов имам ненормално издрржано да не појдам до веце , иако имав гаден пролив , мислам дека бев блед како крпа
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
zajkoo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Тргнав пешки од Крани за Битола во 1 по полноќ.
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
јас секогаш се за љубовта но за жал никогаш никој не знаел доволно да го цени и почитува тоа но сепак јас ќе си продолжам така
![]() ![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Ne stavam na vaga nikogas
kolku bi napravila i dali sum napravila i ne razmisljam taka. Nema merki kolku,sto i kako vo ljubovta ednostavno davas kolku mozes i sakas ne ocekuvajki da ti e vozvrateno. Sve drugo bi bilo pazar a toa vise ne e ljubov |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Paaaa...se napraviv budala,smotana i slepa
![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Сум минела многу километри секој ден сум паѓала на испит сум си кварела просек сум се напраила најголема глупача на свет |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Napraviv rodendenska surprise party za nego
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
treba da i kupam nov,....mixer!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |