![]() |
|
Коментари околу СП 2006 Германија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
od moja tocka gledano.....sramota e u posledna minuta da se sudi penal
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
ама па уште и да имаше пенал, но тоа е, испадна како што испадна и Италија е понатаму... Но мислам дека толку им е више, нема што поише да бараат во четвртфиналето, самиот пласман за нив, со оваа игра што ја покажаа, е и премногу за четвртфинале, но толку им е, има да губат од Украина
![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
bas me interesira kako ke se snajde francija protiv brazil allez |
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
bas mi e milo sto portugalija gi tepase anglicanite....jupiiiiiiiiiiiiii
![]() ![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
me tooooooooooon he he Anglija doma
![]() |
|
![]() |
|
ebati toa Brazilot tapi edni eh so sakam da igubat mesto do sega da imase 3-4 gola tie 0-0
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
zavrsue 1:0 od penal za brazil
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
goooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll yes yes yes henrryyyyyyyyyyyyyyyyy |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
nindza stalnu utnuva so prognozive
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ha ha brazil HA HA
![]() ![]() Изменето од angelwings - 01.Јули.2006 во 22:54 |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
vie se igrajte kontra mene
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
ne nikako
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Bravo za Francija! Titula za Anri!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
francija da imet site analen seks....gi mrazam tolku kolku so gi sakam brazil(a brazli gi sakam premnogu)
...sea sum za portugalija...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |