![]() |
|
Прашај ме прашам те? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 34> |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
да
дали ке одиш по гости или на излет за викендов ?
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Да,на посебен начин:)
За Велигден ќе бидеш надвор од Ск?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
последниве неколку да
![]() го сакаш ли центарот на Ск. ?
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ги обожавам:)
Го напушташ Ск за викенди? |
|
|
|
![]() |
|
да како и секоја година... години наназад ...
дали гледаш хорор филмови ?
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
јас ни јајцата не ги фарбам...
дали постеше 7 недели пред Велигден? |
|
![]() |
|
Настрана,зависи од времето:)
Освен фарбање јајца имаш нешто посебно да спремаш за Велигден?
|
|
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Само на најблиските...др. ги памети телефонот
За Велигден дома или некаде настрана?
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
pametam
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Зависи од ситуација
![]() Паметиш ликови? |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Носам
Преферираш спортски или поелегантен стил?
|
|
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Не
носиш часовник? |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Одвреме навреме,не често
Се фарбаш?
|
|
|
|
![]() |
|
Ако не заглавам со гости претходно
Користиш лак за коса? |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |