![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 77> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ке дојдам еден саат подоцна
чекај ме кај градинката |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
doma li si da dojdam na kafe?potpis-dance
pak li ke ide na kafe ![]() |
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Ideme pred zgrada da zapalime po edna, ke pocnam da kriziram !!!
|
|
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
јави ми се немам кредит...
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
мачко, лежиме на плажа
ко кркачи со кокосов и ни дојде да те поздравиме ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Како си ми?
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Shh :)) megusebna smeska no sepak me topli |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
важи се гледаме утре..
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
ne go pravi ruchekot, podocna koga ke dojdam.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
vi blagodarime za nadopolnuvanje
![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Darko ajde dojdi pred zgradata pobrgu da videsh neshto. Chao.
Hah ova go najdov kako posledno vo messages inbox |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
зошто не и се јави со вас да иде ?
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ajde utre te cekam na bazentot-jocka
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
kip4e Apolon ...........??? aj sea
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |