![]() |
|
За што размислувате пред спиење?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 16> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odamna ne razmisluvav za nisto,sega si legnav i probuvav da sredam nekoi problemi i se rasoniv
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Dali da se svrtam na levata ili na desnata strana
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
DA ZASPIJAM
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...dali *moon*(so po edna zvezdicka..)ke izdrzi i ovaa vecer.....!odamna e prisutna...
![]() Изменето од zagor - 02.Април.2009 во 12:33 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
За желбите и целите...
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Da imam 100000evra i kako bi si go podredila zivotot..
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
среќа за конечниот сон и тага што повторно ќе треба да се разбудам
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
не мислам...бројам овци...ако мислам нема сон да ми дојде на очи
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
цимерка ми не можеше да ми се начуди кога прснував од смеа секоја втора вечер кога легнувавме... баш тогаш ми текнуваат триста глупости и си се смеам сама со себе... сега веќе се навикна кутрата
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
JAS AKO POCNAM DA RAZMISLUVAM NEMA DA MOZAM DA ZASPIJAM
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
za toa sto me mrzi da stanuvam nasabajle
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
razmisluvanje i spienje ne odat vo edna recenica kaj mene...ako se sluci mislecka aktivnost podolga od 10 min, go gubam sonot
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
na krevet i spienje
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
cekaj son da ti dojde
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |