![]() |
|
Разлика помеѓу љубов и заљубување? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Автор | |
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jas prvo ja pominuvam fazata koga se zaljubuvam...pa posle moze (a i nemora da dojde) fazata ljubov,sakanje....
moze lesno da se zaljubis,ona prvo pocetno ...pa posle da osetis deka bilo se prolazno...
definitivno za mene ima razlika
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Е како нема разлика! Едното ти е како да паѓаш, а второто како веќе да си паднал! ![]() ![]() Добро ај да не претерувам со споредбата. Од паѓање нема враќање назад - мора да паднеш, а од заљубување можеш да направиш stop на тој процес, па rewind, па да се спасиш! ![]() ![]() Изменето од james dean - 13.Април.2008 во 15:02 |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
dokazano e deka ne se,megjutoa samo da go najdam tekstot i ke vi go postiram
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Еве со Lady Blue не можеме да се рабереме дали љубов и заљубување и иста ствар или има разлика!!!
Ај ваше мислење!!!!!! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |