![]() |
|
Бисери на вашите бисерчиња |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Автор | |
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odime so taksi do carsija, mojata dusicka so mene pozadi i uzivat...taksistot si vozi, no pominuva na crveno, taa me gledat i vikat "ej, clveno bese, cickoto mola da zastane" toj jadniot se ustrami i prasuva "kolku godinkli imas pile", taa vika " celi tli i pol" toj e prasuva "a zosto na crveno treba da zastanam?" taa ladno krvno vika "clveno zastani, zeleno vozi, taka tleba a ne na clveno da vozis" |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ova sega se slucuva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
да,да нема нешто попрекрасно од деца... најново...
„мама,сакам пиле од кокошка„
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Изменето од seka - 21.Август.2008 во 08:53 |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ни шминка остана, ни кармин остана од неа .....што си однела дома, што упропастила...но за прв пат не се лутам, дури ми е смешно и само купувам нови....а таа како става кармин во еден потез чудо едно......а без ташна,мобилен,пари и клучеви не искача од куќа
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
hahaha... lele, kako da zboruvas za moevo milo... kolku mi se poznati ovie raboti... koj znae kolku "mobilni" imame,za tsni da ne zboruvame (tuka e na mama)...
denes bevme izlezeni i ponunuvaat 2 maski decinja so majkata pokraj nas... ednoto imas 5 godini drugoto 3 i ova pogolemoto i se smeska (komsivce ni e ) a jas ja buckam i i velam "aaa ti imas nov decko" taa mi veli " aaaaa NE, moj decko e klistinan (kristijan) ne sakam dlug"
![]() |
|
![]() |
|
se vrakam od rabota snosti, najslatkata nasmevka me ceka pred vrata oblecena so maica na koja i stoi MAKEDONIJA, ja guskam i taa mi veli "srce me boli" e prasuvam zosto milo? a taa mi vika " za Makedonija" patriotka na mama
![]() ![]() ![]() |
|
skromnosta. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Ова се штиклите што ги одбра Тамара..меѓу 20 други овие и се најомилени...ги симнав затоа што три дена по ред ги бараме баш нив по интернет и тоа е право дозивување за неа кога ќе ги најдеме, рипа, скока од радост ....е овие ке си ги купам( така вика Тамара) ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
е сестра ми ме изнасмеала кога одевме на одмор
![]() застануваме малце на пауза, баш пред охрид... и татко ми полека и тивко се упати надоле, накај едни грмушки... му се одеше во вц ![]() ![]() |
|
![]() |
|
naj novo od mojot BISER (ili safir, dijamatn, zlato.... bilo kako) e zaspivam vecerva i taa mi veli... mama, aj stani, odime... prasuvam jas kade milo? taa veli, makedonija! jas i velam, ama makedonija e daleku... taa mi veli... ama akoooo, jas sakam makedonija, tuka ne e ubavo, a makedonija e ubavo
![]() |
|
skromnosta. |
|
![]() |
|
Денес убив оса и Тамара ми вика
-Зошто го уби мазот на осата...сега мола да се племази...да си најде друг маз ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |